Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Til Lucia må du bake disse deilige kakene. Her er en veldig enkel oppskrift.
Karameller er enkelt å lage selv. Og de smaker garantert beder enn de får kjøpt. Bare følg den enkle oppskriften
Server grillede kyllinglår med appelsinsaus og rotgrønnsaker? For å lage den litt ekstra spicy kan du tilsette litt grønn karripasta i sausen.
Du kan utnytte filten fra kalkunen på en ypperlig måte med denne spennende oppskriften ved å legge den på en seng av poteter, bacon og en god del andre godsaker.
Problemer med å finne på hva du skal gi til noen i julegave? Her er løsningen. Bak disse deilige kakene med en liten snert av Cognac. Pass på at du og dine ikke spiser opp alle selv.
Har du vært i Italia har du sikkert blitt servert biscotti, en klassisk italienske kjeks eller tørr kake. De dyppes som enten i Vin Santo eller sterk kaffe. Veldig enkel å bake.
Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil du alle som smaker på dem juble.
Dette er en enkel kake å lage og bør få sin plass blant de tradisjonelle syv slagene vi tradisjonelt baker til jul.
Her oppskriften på deilige sjokoladekjeks som egner seg ypperlig som en gave i eksempelvis kremmerhus av papp. Pass på at du og dine ikke spiser de opp før de havner hos en venn.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.
Kyllingleverpateer er en av franskmennenes yndlingsretter. Den kan varieres i det uendelige. Her får du oppskriften som du lett fikser selv med litt cognac og maderia.