Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Denne oppskriften blir enda bedre hvis du bruker bærekraftig kylling av god kvalitet
Fondantpoteter er festmat som er gode alene eller som tilbehør. Damper du dem i øl som i denne oppskriften, blir de enda bedre.
Bresert nykål er et lekker tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Denne kladdekaken med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.