Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Denne salaten kan brukes på et koldtbord, serveres til spekemat, til røykt fisk eller til pølser.Og selvfølgelig handler det om nykål og tagliatelle.
Denne klassiske drinken kan varieres. Her har du den kjente bartenderen Chris Grøtvedt sin versjon.
Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Lag biffen slik italieneren gjør det. De kaller retten Tagliata og har et litt annet krydder enn vi her i landet bruker. Du verden som det smaker.