Ha alle ingrediensene i en shaker fylt med is. Ristes godt og sil to ganger over en stor isbit.
Pynt med gulrot og persille.
Hjemmelaget gulrotjuice:
1 l ferskpresset gulrotjuice
3 dl sukker
2 ss rieslingeddik
1 dl ferskpresset ingefærjuice
Ha alt i en kjele og varm opp til 70 grader til sukkeret er oppløst. Avkjøl. Oppbevares i kjøleskap.
Vermouth Mix:
Lag en blanding av to typer vermut, like deler Maliarda Bianco og Cocchi Americano . Smak til med Angostura bitter og appelsinskall.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev