Skrell eplene og hakk dem i små biter, unngå kjernen.
Bland sammen sitronsaft, brunt sukker og kanel og vend inn eplebitene.
Legg eplebitene i en liten form og spre klatter av smør rundt.
Dekk forma med aluminiumsfolie og stek ved 200°C i omtrent 30 minutter.
Kjøl ned. Pisk eggeplommer og sukker i en bolle og kremfløte og vaniljesukker i en annen. Bland det hele sammen.
Frys ned iskremen under omrøring og tilsett eplene når blandinga har stivnet noe.
Knus kjeksen i mindre biter, og rett før isen er helt stiv tilsettes kjeksbitene.
Lyst til å lage en annen iskrem er oppskriftene her
Har du lyst til å bake en annen kake med epler så finner du veldig mange forslag her
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig