Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Lag biffen slik italieneren gjør det. De kaller retten Tagliata og har et litt annet krydder enn vi her i landet bruker. Du verden som det smaker.
Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.
Du kan faktisk lage pepperkaker uten pepper. Her har du en oppskrift som du absolutt bør prøve
Det er mye spennende du kan lage med pepperkakedeig. Her foreslår vi at du lager en adventskalender.
Reinsdyrfilet er kanskje den edleste råvaren som finnes med sin fantastiske mørhet og rike men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Dette er en miniutgave av den populære kaken Pavlova. Den har fått sitt navn fra den berømte russiske ballerinaen: Anna Pavlova.
Pakk kveite inn i spekeskinke og server med grillete grønnsaker. Smaker herlig.
Sandwich med pulled pork og coleslaw er herlig grillmat. Men du behøver ikke kjøpte pulled pork. Den lager du selvfølgelig selv. Vi viser deg hvordan.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.
Dette er ikke en brusdrikk i vanlig forstand. Du skal nemlig starte med å lage to doble espresso. Så litt sitronsaft og så granateplesaft. Serveres iskald.