Dette er en deilig rett som du også kan servere i litt mindre biter som tapas eller på koldtbordet. Rask å lage er den og.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
Andebryst tilberedt på den rette måten smaker fantastisk. Den retten med en deilig risotto og gulrotpuré blir et festmåltid.
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.
I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Pannekaker kan godt bli en vegetarrett som her med deilig soppstuing.
Kylling er manges favoritt. Det skyldes ikke minst fordi den er så lett å ha med å gjøre på kjøkkenet. Med en salat laget av norske nypoteter blir det suksess.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.
Trå til med mør og saftig entrecôte. Skikkelig stemning blir det rundt middagsbordet med denne oppskriften på grillet entrecôte med spinatpoteter.