Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med med ingredienser som du kanskje allerede har.
Skarven kulinariske teater i Tromsø serverer disse tapasrettene. Og velvilligst delt sine syv oppskrifter med deg.
Laks kan du bruke til mange retter, kokt, stekt ovnsbakt og på grillen. Her er en veldig enkel oppskrift der du marinerer den i soyasaus og ingefær og griller den lett.
Denne retten er rask og lage, og smaker himmelsk. Du får selvfølgelig oppskriften på hvordan du lager tunfisksaus.
Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens de egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen med laks, asparges og gulrøtter.
Det er bare én ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke enn biff tartar.
Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.
Hønsefrikassé er god, norsk tradisjonsmat som det tar vanligvis lang tid å lage. Vi har jukset litt, og lager frikassé med kyllingfilet som er ferdig på under 30 minutter.