Det er enkelt å lage Waldorfsalat. Denne oppskriften er tilpasset kalkun.
Det er enkelt å lage Waldorfsalat. Denne oppskriften er tilpasset kalkun.
Bolinhos med aioli er en ekte brasiliansk rett laget av klippfiskboller som er frityrstekt.
Kyllingrull med blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene, smaker himmelsk. Du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål.
Pinnekjøtt av rein er et helt nytt alternativ som også kan serveres med mandelpoteter, kålrabistappe og rørt tyttebær.
La den deilige torsken få følge av en tilsvarende og fyldig saus.I den er det øl. Du kan bruke porter som du finner i hyllene i velassorterte dagligvarebutikker.
Den milde urtechermoulaen - en typisk nordafrikansk marinade - står veldig godt til det faste torskekjøttet.
Uer er en deilig fisk. Her gir vi deg oppskriften på hvordan du kan servere den på en uvanlig måte. Du pakker den inn i butare.
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Ribbe med italiensk vri er vel verd å prøve. Ikke helt lik vår måte å tilberede den på. Men vi kan love deg at det smaker. Her er oppskriften.
Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
Med strimler av sharon og dressing med appelsinjuice, blir denne rødkålsalaten et fruktig innslag på julebuffeten. Server gjerne salaten i porsjoner som her: på blader av radicchio rosso salat.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.
Bør ha sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften våre naboer i øst bruker
Det er auberginens kjøttaktige struktur og høye innhold av fiber som gjør den så anvendelig i vegetarretter. Prøv penne-pasta med aubergine.
Lag hamburgeren slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake. Du fikser det på 20 minutter