Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Prøv Stekt skrei med potetmos à la brandade.
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Prøv Stekt skrei med potetmos à la brandade.
Her får du gode tips til hvordan du enkelt løfter biffen opp til nye høyder på en måte som alle får til. Prøv biffsandwich med sitron- og timiandressing
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Det er lite som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Prøv denne spennende oppskriften med kveite, sennepssaus og olivenbrød.
Alle liker fisk hvis de bare får den servert på rett måte. Det gjelder til og med lettsaltet torsk. Som egentlig er en sterkt undervurdert råvare. Her i tomatform.
Vil du ha mye smak ut av ribba skal du forsøke å langtidssteke den. Det tar noen timer. I mens kan du lage tilbehøret. Her får du fremgangsmåten.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften
Dette er myke deilige kakestykker fylt med sjokolade og appelsin. Bokstavelig talt smelter de i munnen.
Danskene er virkelig mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften med frikadeller og med grov pesto både rask og proppfull av smak.
Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
La fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Det er mange spennende ingredienser i denne retten med utbenet lammelår med byggrynsalat. Den er litt tidkrevende, men ikke vanskelig. Vi viser deg hvordan.
Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Det er selvsagt fullt mulig å lage den med grønnsaker du skreller og skjærer opp. Den kan selvfølgelig lages helt uten kjøtt.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.