- Fres løk, hvitløk og purre i olje i 3-4 minutter. Det skal ikke bli brunt.
- Dryss på mel, gurkemeie og kajennepepper.
- Rør godt om og rør inn tomatpuré. Hell på kokende fiskekraft, tilsett laurbærblad og la suppen småkoke under lokk i ca. 15 minutter.
- Skjær torskefileten i store terninger og la den trekke i suppen i ca. 5 minutter.
- Ta opp laurbærbladet og smak suppen til med salt og pepper.
- Legg reker og/eller andre skalldyr i suppen like før servering.
- Rør sammen yoghurt, hvitløk og dill.
- Bland godt. Smak til med salt og pepper.
Server suppen med hvitløksyoghurt og grove rundstykker.
Se våre andre oppskrifter på bouillabaisse
Se mange flere lekre fiskesupper her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig