Sett ovnen på 175 grader.
Visp smør og sukker jevnt og glatt. Tilsett de tørre ingrediensene.
Ha i egg og crème fraîche og rør det til en jevn deig.
Dekk en stekeplate med bakepapir.
Ha deigen i en sprøytepose og trykk ut kaker på størrelse med en 20-krone på stekeplaten.
Stek midt i ovn ved 175 grader i ca. 8 minutter. Pass på at kakene ikke brenner seg i kantene. Avkjøl på rist.
Riv skallet av en godt vasket appelsin. Pass på ikke å få med det hvite, det smaker bittert.
Bland sammen ingrediensene til fyllet og fordel dette på halvparten av kakene. Legg resten av kakene oppå som lokk.
Tips: Har du ikke sprøytepose, kan du fordele deigen med to teskjeer.
OBS: Kakene bør spises nylagde.
Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig