Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Grønnsaksburger er et sunt alternativ til de burgerne du normalt får kjøpt. Godt smaker de også. Du kan servere i løpet av en halv time-
Påskeharer med grovt hvetemel er en morsom variant av rundstykker. De vil slå an hos gjestene dine.
Egg i rundstykke betyr nybakt loff og hardkokt egg. Bakt sammen passer de meget godt til påskefrokosten eller som turmat.
Piroger er nam nam. De er sprø på utsiden og luftige og saftige inni. Du kan gjerne legg noen i fryseren.
Denne retten med prioger vil du helt sikkert bake flere ganger. Her skal du fylle de med spinat og fetaost.
Piroger er deilige. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. I denne oppskriften med kjøtt, løk og sopp. Legg gjerne noen i fryseren.
Denne russiske rødbetesuppen kan lages med og uten kjøtt. Her er en variant med lam. Den kalles Borsj. Du kan også lage retten uten kjøtt.
Kanskje er dette den beste oppskriften på klippfisk vi kan servere deg.Trekk fisken i olivenolje, og med sitronsaus blir det en nytelse du ikke må værer foruten.
Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.
Du kan lage moussaka som en ren vegatrrett. Her er den veldig enkle oppskriften med squash og aubergine.
Taco er manges favoritt. Bytt ut kjøttet med linser. Dermed har du en vegetarrett. Du blir helt sikkert mett.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.Her er oppskriften
Ovnsbaker du rotgrønnsaker får de deilig smak. Når du tilsetter sitron får retten enda et løft. Kjapt og lage og tilsvarende å servere.