Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på brød og rundstykker, men smaker aller best på herlig mykt briochebrød slik som her. Med raskt og deilig tilbehør får julemiddagen ny giv for et ekstra vellsmakende måltid dagen derpå.
Disse lammekebabene er super saftige og smaker deilig av aromatisk krydder og friske urter. Granateple-tzatizkien er litt søt og fantastisk forfriskende. Prøv denne oppskriften neste gang du drar frem grillen.
Aubergine, hummus og halloumi gjør disse sandwichene ekstra mettende - helt uten kjøtt, men altså ikke veganske.
Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Har du rester igjen etter kalkunmiddagen, kan du lage ett eller flere deilig smørbrød avhengig av hvor mye rester du har igjen. På 10 minutter kan du forsyne deg.
Smørbrød passer til så mange anledninger. Dette med leverpostei og bacon er deilig turmat. Passer også til en hyggelig kveld foran peisen.
Du trenger absolutt ikke poteter til biffen for at det skal bli en middag. Du kan legge den på brødskiva og ha på urtekrem og litt til. Det kan knapt bli enklere.
Enten du bruker rester fra gårsdagens fiskemiddag, eller koker fisken i dag, tar det ikke lang tid å lage denne retten. Selvfølgelig lager du remuladen selv.
Du behøver ikke reise helt til Hawaii får å smake denne burgeren. Du lager den enkelt på grillen.
Du lager enkelt dine egne burgere. Fyll på med det du liker best til, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift.
Dette er en sandwich du kommer til å elske med alt det du skal legge mellom brødskivene.
Rakefisk kan også brukes som fingermat Her har du en oppskrift med lefseruller med rakefisk.
Kylling blir de færreste lei av. Denne oppskriften på pitabrød med kylling og tzatziki er er både lettvint og smaker veldig godt.
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat og lodderogn. Du kan gjerne servere retten på koldtbordet eller som en spenstig forrett.