ingredienser

Oppskrifter som inneholder Rød paprika

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Ovnsbakt paprika smaker deilig. Her er en paprikasalat som du kan servere til tapas eller som tilbehør til en grillmiddag.

  • 30 minutter

    Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.

  • 20 minutter

    Det kreolske kjøkken er velkjent for sine smaksrike retter. Med denne oppskriften lager du en fristende jambalaya på veldig kort tid.

  • 5 minutter

    Denne superenkle kaken fikser du lett på hyttekjøkkenet.

  • 30 minutter

    Burritos har ingen faste regler, bortsett fra at innholdet må ha smak, og hvis det mangler kan du servere burritoene "våte" - med smaksrik salsa på toppen - kald eller varm.

  • 40 minutter

    En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.

  • 45 minutter

    Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.

  • 30 minutter

    Blåskjell og rødvin er ikke det første man tenker på, men siden rødvin inngår i denne oppskriften som vi har fått fra Delicatessen, er det også fullt mulig å servere rødvin til retten.

  • 40 minutter

    Kanskje du synes denne retten ser komplisert ut. Det er den absolutt ikke. Du får et herlig måltid på ca 40 minutter hvis du følger oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke.

  • 20 minutter

    Laab (Larb, Lahb, Larp eller Laap) er en thailandsk klassiker med malt kjøtt som serveres i friske kålblader. Laab moo er med svin og laab gai er med kylling.

  • 45 minutter

    Med denne flotte og innholdsrike pannepaellaen er det duket for en spansk fiesta.

  • 10 minutter

    Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.

  • 20 minutter

    Disse lettlagete Burritosen med kyllingfilet er fylt med så enkle ingredienser at også familiens yngste kan fikse middagen.

  • 30 minutter

    Det er ikke vanskelig å lage dim sum hjemme. Du trenger røykt makrell, seifilet og noen andre godsaker som det er enkelt å få tak i.

  • 40 minutter

    Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.

Forsiden akkurat nå
Start skreisesongen med denne festmenyen
Dagens rett

Start skreisesongen med denne festmenyen

To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Javisst kan du servere pai på en lørdag
Dagens rett

Javisst kan du servere pai på en lørdag

Spesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til taco
Mat og vin i kombinasjon
Vin til taco

Slik velger du vin til taco

Fredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
+

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant

Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 12. mai

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå er sesongen for toddy
Ukens drink

Nå er sesongen for toddy

Prøv denne oppskriften for en toddy med ekstra mye smak.

Les hele saken