- Stek kyllingen i litt olje på begge sider, ha på salt og pepper og la hvile før du skjærer kjøttet i tynne skiver.
- Fordel salatblader, ris og kyllingkjøtt på tortillaene.
- Skyll de hermetiske bønnene og la dryppe godt av.
- Legg syltede grønnsaker og bønner på lefsene - dryss evt over litt salt og pepper - og brett tett sammen.
- Legg på grillen eller i en stekepanne for å varme opp på begge sider.
- Server med en salsa på siden.
- Syltede grønnsaker:
Vask grønnsakene og chilien og skjær i tynne skiver. - Kok opp eddik, vann og sukker. Tilsett grønnsakene og kok opp.
- Ta kjelen av platen og avkjøl.
Oppbevar restene i en lufttett beholder i kjøleskapet, etter et par døgn smaker den aller best.
Grønnsakene holder fint i en uke på denne måten.
Se våre andre oppskrifter på burritos
Her finner du oppskrifter på salsa