Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.
Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.
Selvfølgelig skal kaken du baker til påske være gul. Denne er enkel å få til hvis du følger vår oppskrift.
Her får focaccia og vår hjemlige kringle ny betydning. Har du ikke jordbær, kan du bruke andre bær eller frukt.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
Kanskje den beste påskekaken du kan lage. Appelsin-smørkrem toppet med biter av Kvikklunsj og sjokoladeegg.
En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Her er godtbiter for hele familien og som garantert vil også gjester på besøk. Søte og friske med litt syre fra appelsinene. Følg den enkle oppskriften.