Påskekake er selvfølgelig gul
Dansukker

Påskekake er selvfølgelig gul

Selvfølgelig skal kaken du baker til påske være gul. Denne er enkel å få til hvis du følger vår oppskrift.

Fremgangsmåte

  1. Deig: Kna sammen ingrediensene til deigen, og legg den i en plastpose som får hvile 1 time i kjøleskap.

  2. Kjevle ut deigen, og trykk den ut i en springform, ca. 25 cm i diameter.

  3. Fyll: Mal mandlene. Smelt smør/margarin.

  4. Visp egg, vaniljesukker og sukker  til eggedosis.

  5. Bland inn mandler og smør/margarin.

  6. Hell røren i den deigkledde formen.

  7. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter.

  8. Pynt: Avkjøl. Ta kaken ut av formen. Bland sammen melis, vann og konditorfarge til en jevn glasur. Pynt med påskegodt

 Her finner du veldig mange oppskrifter på kaker

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Dansukker

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 2

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en mettende rett med bare noen få ingredienser
Dagens rett

Slik lager du en mettende rett med bare noen få ingredienser

Enkelt, velsmakende og kjernesunt er stikkordene for dagens supre oppskrift.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her