- Kakebunn: Sett ovnen på 180 °C.
- Pisk smør og sukker luftig og glatt. Pisk inn ett egg av gangen. Tilsett mel, kakao og bakepulver og rør til alt er godt blandet. Ha i melken og kjør til en glatt røre. Hakk sjokoladen grovt og bland inn i deigen.
- Fyll røren i en smurt springform, 24 cm i diameter.
- Stek kaken midt i ovnen ved 180 grader. Avkjøl på rist.
- Appelsinkrem: Pisk smør, vaniljesukker og melis hvitt. Det skal piskes rundt ti minutter for å få riktig konsistens.
- Smak til med saften fra en appelsin og revet appelsinskall.
- Montering: Del kakebunnen i to deler, og smør et lag med appelsinkrem på den ene delen. Legg den andre delen over.
- Legg et nytt lag med appelsinkrem på toppen av kaken.
- Pynt med hakket kjekssjokolade og små påskeegg.
Tips:
Hvis du baker den i 20 cm springform, kan du dele bunnen i tre deler for å få en høyere kake. Stek kaken gjerne dagen før servering.