I en pilaff brukes langkornet ris, og ikke rundkornet ris som til risotto. Dermed blir den ikke like "grøtaktig", men for all del, bruk den risen du har for hånden. For det er blåskjellskraften som gjør den viktigste jobben her.
I en pilaff brukes langkornet ris, og ikke rundkornet ris som til risotto. Dermed blir den ikke like "grøtaktig", men for all del, bruk den risen du har for hånden. For det er blåskjellskraften som gjør den viktigste jobben her.
Her er pizzaen som hele familien vil elske. Dessuten er hjemmelaget bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Du blir en pizzakokk det blir etterspørsel etter.
Røsti er enkelt å lage og smaker deilig til både fisk og kjøtt. Her har vi laget den med sopp.
En deilig omelett der spinaten setter både smak og farge. Men du skal ha mer i røren som setter smak.
Det er ingen ting i veien for at du kan steke fennikel i ovnen. Med spisskummenfrø, sitronsaft og griljermel blir det et deilig måltid.