Dette er en rett hele familien liker. Enkel å lage og med masse smak. Spaghetti alla Carbonara blir enda bedre hvis du bruker egg, bacon og fløte i tilegg.
Dette er en rett hele familien liker. Enkel å lage og med masse smak. Spaghetti alla Carbonara blir enda bedre hvis du bruker egg, bacon og fløte i tilegg.
Minestrone var det mest eksotiske og mest trendy for en mannsalder siden. Siden har den skåret lavt på trendbarometeret til tross for at den har alt som skal til: Italiensk, retro, tradisjonskost og sesongmat
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini er navnet på denne retten som tilhører det tradisjonelle kjøkkenet i Italia.
Riktignok må du vente en time før du kan servere denne italienske suppen, men den lager seg selv. Den er både mettende og smaksrik.
Det er kanskje en ingrediens du stusser over i denne klassiske retten fra Sardinia, og det er fregola. Det er en sardinsk pastaspesialitet laget av semulegryn.
Alle liker koteletter. Med fennikel som følge får du en skikkelig hverdagsmiddag. Den steker du i ovnen.