Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, også kald, eller brukes i drinker - som på Poppy.
Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, også kald, eller brukes i drinker - som på Poppy.
Denne julekrydderberikede Camparien er laget for en akevittbasert negroni, men kan brukes i mange drinker. Sprits inkludert.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Tacorester til frokost er ikke bare digg, det er også prima matredding. Her løftes tacorestefrokosten til et helt nytt nivå!
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Denne toddyen, basert på en av Norges fantastiske eplemoster, et utmerket og ikke minst forfriskende alternativ både med og uten alkohol.
Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er garantert verdt å vente på
Denne drinken både dufter og smaker intenst av jul. Samtidig som den er frisk og forførende god.
Pot au feu er en fransk klassiker som trenger noen timer på kokeplaten. Men den er verd å vente på. Mens du venter kan du spille høy musikk eller gå en tur.
Britenes versjon av gløgg heter mulled wine. Den består av rødvin og krydder. Har du en skvett boksvin igjen kan du bruke den. Følg den meget enkle oppskriften.