Tradisjonen med å servere glohet vin med krydder har vi tatt med oss fra tyskernes glühwein som var populær allerede på 1500-tallet her hjemme.
Lag denne deilige fruktsalaten og du vil ikke angre. Selvfølgelig skal den ha følge av myk vaniljeis. På bare 15 minutter er den klar til servering.
Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.
En biffkarri som får fart på smaksløkene og som du garantert kommer til å lage flere ganger.
Dette er en blåskjellpanne for deg som elsker øl. Det skal nemlig en hel flaske til når du damper skjellene. Gled deg.
Her får du oppskriften på en ekte fransk versjon av julegløgg eller rødvinsgløgg. Den kan du kose deg med hele julen og sikkert også etter at nyttårsaften er passert og det fremdeles er kaldt i været.
Lag deilig kryddersild selv. Mye enklere enn du tror og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Her får kyllingen følge av øl som er en utmerket erstatning for vin i matlagingen. På samme måte som for vin, er det noen regler som gjelder. Følg oppskriften.
Sauerkraut er sikker noe du forbinder med tysk mat. Men forsøk den til julematen og du vil bli overrasket over hvor godt den passer til.
Du må prøve denne oppskriften på stekt lammelår. Med tilbehøret blir det en smaksopplevelse.
Det er ingen ting bedre enn hjemmelaget. Derfor skal du prøve denne oppskriften selv om det tar litt tid. Smaken blir herlig, og så hyggelig det blir å servere gjester.