Ha alle ingrediensene i en shaker. Rist hardt og dobbelsil i et avkjølt coupetteglass.
Tips:
Hvis du ikke har Cointreau, kan du bruke en annen appelsinlikør.
Julesirup:
Ha alle krydderne i en panne og tørrist dem ved middels varme til duften sprer seg. Krydrene kan godt bli litt, men ikke for brent. Avkjøl litt før du har oppi sukker og vann. Kok opp og rør til sukkeret er helt løst opp. Ta av platen og la gjerne stå over natten med krydderet før sirupen siles over i en tett beholder. Den holder evig i kjøleskapet.
NB Mengden og typen tørket chili bestemmer du selv.
Tips:
Til bildet har Anne Maurseth pudret glasset (som er lett fuktet) med rødbetepulver for maksimal juleeffekt. Du kan også bruke malt krydder.
Se våre andre oppskrifter på daiquiri
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig