Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den hjemmelagete stappen med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den hjemmelagete stappen med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Har du forsøkt ribbe med sopp? Kantareller og aromasopp setter en spiss på retten som vil overraske mange.
Kanskje ikke den mest vanlige måten å tilberede ribbe på, men med en kinesisk touch får du en ny opplevelse. Du vil ikke angre. Her er oppskriften.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Her er Petter Lossius. Finalist i oppskriftkonkurranse med kveite-
Du kan lage lutefisk av klippfisk også. Bare følg oppskriften og du vil garantert bli overrasket selv og minst gjestene dine.
Smalahove er faktisk ikke skumlere enn røykt og saltet lammekjøtt. Med kålrotstappe kan vi garantere at dette vil du like. Her er oppskriften.