Pakker du inn torsken i parmaskinke og serverer pannestekte poteter ved siden av kan du bare glede deg.
Pakker du inn torsken i parmaskinke og serverer pannestekte poteter ved siden av kan du bare glede deg.
Når du lager kalkunbrystet slik som i denne oppskriften kan du glede deg til resultatet. Alle rundt bordet vil juble.
Steinbit er en vinner på middagsbordet. Med denne oppskriften blir du også det
Ishavsrøye er en virkelig delikatesse. Når du lager den som fish'n chips og legger til rødbetesalat kan vi love deg at du kommer til å lage retten minst en gang til. Den smaker himmelsk og er enkel å lage.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
I denne bacalao-oppskriften har vi erstattet klippfisk med torskefilet, og aller helst ryggfileten. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage. Garantert at det ikke går utover smaken.
Torsk er en av våre flotteste råvarer fra havet. Bare litt hjemmelaget potetstappe og pesto, og vips så har du en rett alle vil slåss om siste biten av.
Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende. Prøv de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré.
I denne oppskriften kombineres noen av sesongens beste grønnsaker med den allestedsnærværende torsken. Prøv posjert torsk med pepperrot, dillvinagrette, sprø løk & potetchips
Her er oppskriften som Trond Moi bruker når han skal lage potetmos med mandelpoteter.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.