Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus.
Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus.
Bak plommer i ovnen og du får en nydelig dessert som er rask å lage. Her har vi laget en kjempegod "krem" av yoghurt og hakket mynte, men den kan varieres i det uendelige.
Kveite er en fet fisk, men trives godt med smørbaserte sauser. Denne smørsausen er ikke av de aller feteste, men trenger både smøret og fløten for å møte kryddersmakene.
Nugattikake er en deilig, sprø kjekskake med mange lag av sjokolade og mandelflak, som knaser når du spiser.
Den faste, hvite fiskekjøttet som kjennetegner torsk/skrei får følge som setter ekstra smak og farge. Du lager den på ca. 30 minutter.
Kveite regnes som en fet fisk, men fettet godt gjemt. Derfor blir det ikke for mye av det gode med en smørsaus og mandelpotetpure til.
Her får focaccia og vår hjemlige kringle ny betydning. Har du ikke jordbær, kan du bruke andre bær eller frukt.
Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.
Bakte epler slik det de gjør det i Toscana er en super dessert på høsten. Server den lun og vi lover suksess. Her er oppskriften.
Eplekake blir vi aldri lei av. Denne gangen matcher vi eplene med en gjærdeig og smaker til med kanel. Noe som aldri blir feil.
Lag en deig og få to langpannekaker ut av det hele. Dette er oppskriften som gjør deg til en mesterbaker blant venner.
Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.
Crêpes suzette er en klassisk pannekakedessert med ekstra tynne pannekaker og en smakfull sitrussaus.