Ha hvetemel i en bolle. Visp sammen egg, kremfløte og vann og visp det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper.
Bland i smeltet smør og revet skall av en sitron.
Dekk til røren og la den stå i ca. 30 minutter.
Varm en liten teflonpanne på middels varme og smelt litt smør.
Ha litt røre i pannen. Disse pannekakene skal være veldig tynne. Snu kaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten.
Smør pannen om nødvendig. Brett pannekakene i fire etter hvert.
Hell sausen over pannekakene og dryss til slutt over mandelflak. Hvis man ønsker kan man tilsette appelsinlikør i sausen like før
servering og flambere ved bordet.
Server pannekakene med pisket krem.
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Her kan du lese om disse likørene
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev