La kyllingfileten få kose seg på deilige rotgrønnsaker. Vi kan garantere at de rundt bordet vil gjøre det samme.
Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.
Kan kyllingfilet kombineres med reker og asparges. Så absolutt.
Legg fileten på en linse- og spinatseng, og du har en rett du garantert vil lage igjen.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Å lage kinainspirert mat er lett som bare det. Denne oppskriften med kinesiskinspirert kylling i wok er ikke et unntak. Denne oppskriften kommer til å bli en suksess på bordet.
Du kan invitere venner til salat og fortelle at den blir som en middag. Tipper de blir overrasket når de får smake hva du har laget.
Selv om du ikke har egenplukket sopp for hånden, blir denne sausen himmelsk med kjøpesopp sammen med kyllingfileten.
Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.