- Stek kyllingfiletene i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side.
- Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
- Om du bruker rester av kylling, del den opp i munnfuller.
- Kok opp kraft/buljong, smør og eventuelt litt salt.
- Trekk kjelen til side.
- Ha i couscous eller bulgur og litt gurkemeie.
- Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter (sjekk pakken).
- Rør grynene luftig og avkjøl lett.
- Ovnsstekte grønnsaker:
- Fordel de oppkuttede grønnsakene på et stekebrett eller ildfast form.
- Dryss over olje, salt og pepper. Stek ved 180 grader i 20 minutter.
- Ta ut av ovnen og bland grønnsakene med couscous/bulgur samt kylling i biter.
- Drypp over dressing og server med godt brød.
Tips: Du kan godt bruke andre typer grønnsaker til ovnsbakingen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling