Lekrere smørbrød enn dette med grillet flyndre skal godt gjøres å lage. Oppskriften gir deg en pangstart for flyndre på kjøkkenet, og en smak du vil ha flere ganger.
Lekrere smørbrød enn dette med grillet flyndre skal godt gjøres å lage. Oppskriften gir deg en pangstart for flyndre på kjøkkenet, og en smak du vil ha flere ganger.
Denne retten er like rask å tilberede enten du velger grillen utendørs eller ovnen innendørs. Her har du en oppskrift med laks og mangosalsa. Ferdig på halvtimen.
Prøv å grille fisken hel og bevar alle de gode smakene. Du kan bruke makrell, ishavsrøye eller fjellørret slik som i denne oppskriften.
Makrell er en herlig fisk uansett hvordan du tilbereder den. I denne oppskriften skal du steke den i marinade.
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Prøv Stekt skrei med potetmos à la brandade.
Det er lite som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Prøv denne spennende oppskriften med kveite, sennepssaus og olivenbrød.
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
Her har vi hentet inspirasjon fra Englands tradisjonelle fish´n chips. Denne versjonen har ertepuré og sitronbåter som tilbehør.
Fiskekaker er lettere å lage enn du tror, og det er noe eget ved å kunne servere en burger med coleslaw av hjemmelagde fiskekaker.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Er kjøleskapet nesten tomt, kjøp nudler og svinekjøtt. Du skal wokke og du kan utvide med flere ingredienser.