At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.
Tror du at sei bare kan serveres med løk? Du tar feil. Prøv denne oppskriften og med kald agurksuppe og bli overbevist om noe annet.
Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett. Her har du oppskriften.
Salade niçoise eller Nice-salat er en ekte fransk klassiker. Med denne oppskriften skjønner du hvorfor.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Bresert beskriver en teknikk der man først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus. Garantert suksess.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Club sandwich er en klassiker til lunsj. En skikkelig godbit, saftig med kyllingfilet, bacon, tomat, salat, majones og toastbrød.
Steinbit egner seg ypperlig på grillen. I denne oppskriften legger vi litt ekstra til og løfter smaken av retten ytterligere.