Det er ikke vanskelig å forstå at denne salaten er ganske så fargerik. Det kan vi si om smaken også.
Det er ikke vanskelig å forstå at denne salaten er ganske så fargerik. Det kan vi si om smaken også.
Lag deilige grillspyd med laks. Det er enklere enn du kanskje tror. Med tilbehøret i oppskriften kan vi love deg og dine et fortreffelig måltid
Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Biffsalat er en genial oppfinnelse, for her drøyer du den dyreste ingrediensen samtidig som du gjør inntaket av rødt kjøtt mer bærekraftig.
Det er ingen grunn til å ikke spise kalkun hele året. Spesielt siden kalkunfilet er så lett å få tak i. Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er et bevis.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Du trenger bare denne salaten når du har rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller spekemat. Den kan også serveres med vegetariske alternativer.
På 10 minutter lager du en enkel aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Garantert vellykket.
Asparges er kanskje grønnsakenes konge. Lag en deilig salat med sprø asparges, hjertesalat og frisk spinat. Her er oppskriften.
Rødbetmarinerte egg kan du servere som snacks eller appetittvekker. Ogso delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.
Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.
Denne salatdressingen er ypperlig i grønne salater, salater med skalldyr eller rett og slett over tomater skåret i skiver. Her er oppskriften på Avocado salatdressing