Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Denne biff-sandwichen er enkel og rask å lage. Spis den med en gang eller ta den med på tur. Vellykket blir det uansett.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i Middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
En deilig kald sommerrett med makrell og agurksalat og kokte nypoteter til. Og selvfølgelig pepperrotrømme.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig herremåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den simple, men lukseriøse hvite aspargesen.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
En overraskende god brokkolisuppe med en fin kokossmak. Server med noen kokosfalk og litt ekstra chili hvis du liker det. I stedet for stekt halloumi kan du også bruke smuldret fetaost.
Pappa al pomodoro er en italiensk brød- og tomatsuppe som stammer fra Siena i Toscana. Slik får du brukt opp daggammelt brød som tørkes i ovn.
Denne herlige vårsalaten med varmrøkt makrell og stekte nypoteter er perfekt til lyse og friske kvelder. Den pikante dressingen med pepperrot og dill gir salaten et ekstra piff.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Det blir ikke stort bedre enn klassisk biff tartar. Men med russisk størkaviar og gressløkmajones blir denne ikoniske retten tatt til nye høyder.