1. Dryss salt og pepper på seien, og drypp over litt sitronsaft.
2. Stek seien i smør til den er nesten gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side.
3. Ta seien ut av pannen og la den hvile 3 minutter.
4. Del seien i mindre biter.
Suppe:
1. Skrell agurk.
2. Skjær en bit agurk i terninger og legg til side.
3. Del resten i biter og kjør i foodprosessor.
4. Tilsett hvitvinseddik, sukker, salt og persille, og kjør til alt er godt blandet.
5. Ha i crème fraîche, og smak til med pepper.
6. Ha suppen i dype tallerkener og legg i noen fiskestykker.
Tips:
Server suppen med agurkterninger, paprikapulver og mynteblader drysset over, og med brød ved siden av.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig