Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Denne salaten kommer du som liker litt sterkt til å like godt. Ønsker du den litt mindre hot kan du redusere mengden med chili.
Her får flyndrefileten følge av en deilig papayasaus. Den skal du lage med blant annet en halv liter med hvitvin.
Du trenger ikke røkelaks. Denne retten står godt uten, og den kan varieres i det uendelige etter hva du har i kjøleskapet. Dessuten tar det bare et øyeblikk å lage retten.
For en kombinasjon. To av havets beste godbiter servert på samme tallerken. Det er bare å gå i gang.
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.
Her skal du ha torsken i lasagnerull og bade den i hvitvin i en form. Men først skal fisken få løk og pesto på seg. Dette blir godt.
Med den oppskriften kan du glede deg til et herlig måltid. Aspargesen setter mye smak i retten. Det gjør også den lille skvetten med hvitvin du skal ha i.