- Fres finhakket løk i olje. Tilsett grovhakket sopp. Fres videre i noen minutter.
- Ha i vinen og kok inn, tilsett fløte og sennep og kok videre til væsken er redusert til knapt halvparten.
- Tilsett grovhakket spinat, finhakket bladpersille og kok opp.
- Ha i tilslutt røkt laks i terninger.
- Varm opp og server umiddelbart med ferskt brød samt en enkel salat av reddik, agurk, vårløk og grønn salat.
Tips:
Du kan bruke sjampinjong i stedet for østerssopp - eller selvsagt skogssopp.
Tips:
Du kan godt bruke grønnkål i stedet for spinat. Grønnkål trenger noen minutter koking for å bli mør. Gjør det gjerne på forhånd i en egen kjele.
Tips:
Du kan godt bytte ut røkelaks med røkt makrell - eller med fetaost for en vegetarutgave.
Her finner du mange retter med røkelaks