Vask, skrap og kutt kveiten i ønskede stykker med skinn og ben. Olje og smør tilsettes varm stekepanne, fisken krydres og legges i med skinnet ned. Stekes på medium varme slik at skinnet blir sprøtt men ikke brent. Snu etter 5-6 minutter og stek videre i 5-6 minutter til skinnet er sprøtt på den andre siden. Pensle stykkene med chilihonning og sett fiskestykkene inn i for varmet ovn ved 200 grader og la den steke i ca 3-4 minutter.
Varm honningen forsiktig og rør inn oljen. Rens og finsnitt chili, tilsett i honningen sammens med tørket chili og paprika.
Rens erter og bønner, kok opp litt vann og tilsett smør og salt. Ertene og bønnene legges i og kokes under lokk i 5 minutter.
Rens og finsnitt sjalottløken til sausen. Freses blank i smør og tilsett hvitvin. Kok vin og løk til nesten all vin er fordampet, tilsett lys kraft og kok inn til god smak. Tilsett fløten og kok opp, smak til med salt og pepper. Roquefort i små biter tilsettes og sausen varmes forsiktig, er den tynn kan den evt. tykknes med litt maisenna rørt ut i kaldt vann.