Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du får oppskriften på. Du kan også bruke fiskebuljong.
Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du får oppskriften på. Du kan også bruke fiskebuljong.
Som carpaccio er tunfiskkjøttet ytterst godt. Har du ikke har forsøkt deg tidligere anbefaler vi deg sterkt at du prøver.
Kylling er lettvint å lage noe godt av. Hvis du lager basilikumkylling i sitronsaus og legger til eplerösti blir det skikkelig godt. Du finner oppskriften her.
Kalvekjøtt er delikat og mørt. Derfor trenger det forsiktig varmebehandling for ikke å bli tørt. Sautering, rask steking i panne er perfekt.
Denne oppskriften vil garantert falle i smak hos alle rundt bordet. Sitronen gir smak, og med den anbefalte sausen ble det suksess.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Det finnes knapt noen enklere måte å oppnå god smak på for med et tilnærmet nullbudsjett enn denne suppen. Poteter og løk er som kjent noe av det billigste som fås kjøpt.
Dersom du er tilhenger av å lage noe lettvint, og tilbringe mest tid i sofaen, anbefaler vi fransk løksuppe. Enkelt å lage og smaker kjempegodt. Prøv selv med denne oppskriften.