Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander. Her er oppskriften.
Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander. Her er oppskriften.
Dette er en grillrett du og resten av familien vil sette stor pris på. Det er bare å fyre opp.
Legg kyllingen på grillen og la den den få følge av en deilig pasta.
Denne oppskriften med ishavsrøye tar litt tid, men den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Her skal du både panere og fritere fisken og chipsen. Og du skal lage en deilig rødbetesalat.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på Kalkun-stuffing av brød.
Du skal grave fisken selv, men det er det verd. Når røya får følge av avocadosausen blir det herlig måltid.
I denne oppskriften får polenta følge av all den spiselige soppen du finner i skogen, kjøper eller har fryseren og blir en deilig grøt.
Fisk og pizza er nok en uvant kombinasjon. Legg laks på pizzabunnen med alt det andre tilbehøret. Du blir garantert overrasket over hvor godt det smaker.