Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Denne retten passer ypperlig på et tapasbord. Du kan også servere de som en forrett.
Du kan kjøpe ferdige kalkunbiffer eller skjære dine egne fra en kalkunfilet. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er deilig tilbehør.
Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Vi har bare fårikål å skryte av, godt det også bevares, men supermaten hvitkål kan brukes til så uendelig mye mer. Som denne polske klassikeren bigos. Som kan varieres etter smak - her får du et (veldig) godt utgangspunkt.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Oppskriften du her får servert var bidrag i konkurransen "Årets kokk 2006" og er signert Geir Skeie. En skikkelig hot pot på norsk og selvfølgelig med kveite.