Safranrisotto: Legg safranen i hvitvinen for å trekke ut smak og farge.
Fres løk og hvitløk i 2 ss smør på middels varme. Tilsett risen, hell på hvitvinen og la det koke inn under omrøring. Spe med varm kyllingkraft og kok under omrøring til risen er kokt og konsistensen er som grøt. Tilsett Parmesanen og smør. Smak til med salt. Er den for tykk kan vann tilsettes.
Steinbit: Krydre fisken med salt og pepper og vend fiskestykkene i hvetemel. Brun fiskestykkene i smør og olje i en panne. Ta opp fiskestykkene.
Fres så løk og hvitløk i pannen. Tilsett aubergineskivene og stek dem på begge sider.
Ta dem opp og kok ut pannen med vin.
sammen med laurbærblad, tilsett vinen og kok inn. tomatene og la dette småputre til det er tykt. Smak til med salt og pepper. Legg fisken tilbake i tomatgryten og la den trekke på svak varme under lokk.
Gremolata: Bland ingrediensene til gremolataen og server ved siden av.
Forvell bønnene i lettsaltet vann og anrett.