Ha alle ingrediensene til deigen i en bolle og kna sammen. Legg deigen på et melet bakebord og kjevle den til den har en tykkelse på ca. 3 mm.
Trykk ut runde kaker ved hjelp av en form eller et glass. Legg kakene på et brett med bakepapir.
Stekes midt i ovnen ved 200 °C (varmluftsovn 175 °C) i ca. 10 minutter. Avkjøles på brett.
Visp eggehvitene stive. Tilsett melis og visp røren smidig.
Ta cirka én spiseskje av deigen over i et glass og farg denne oransje med konditorfarge. Dekk kakene med den hvite røren.
Del sjokoladekulene i to og legg en halv kule på hver sin side av kakene.
Legg den oransje deigen i en liten sprøytepose, og sprøyt en "nese" på hver kake.
Legg sjokoladen i en sprøytepose og smelt den i mikrobølgeovnen eller i varmt vann. Lag øyne, munn og "ørevarmerholdere" mellom sjokoladekulene.
Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig