Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Rein smaker av fjell og vidde og kjøttet er en sunn og mager delikatesse.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Det er enkelt å lage kjøttboller. De persillestuede rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til.
Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
Dette er en av de lekreste kjøttgrytene som finnes. Høst lovord med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten à la Burgund, Boeuf bourguignon.
La kyllingfileten få kose seg på deilige rotgrønnsaker. Vi kan garantere at de rundt bordet vil gjøre det samme.