Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at et stykke er nok til en person.
Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at et stykke er nok til en person.
Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
I denne retten er det tre råvarer som gjør jobben, nypoteter, mild løk og en lekker rødkittost. Topp som kveldskos eller vegetarmiddag.
Latkes er opprinnelig en jødisk rett som serveres under hanukkah-festen som finner sted i desember, men de er populære også ellers i året.
Pærer smaker herlig som de er. Men du smaker også deilig når du lager en chutney av de.
Du bruker kanskje buljongpulver eller terninger når du skal skalldyrkraft. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her oppskriften på hvordan du enkelt kan lage den selv.
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Fiskeball fylt med ister eller servert med bacon og tyttebær er vanedannende skal vi tro deler av befolkningen. Prøv denne kule retroretten.
En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.
Legg steinbit i panna og lag karamellisert løk. Garantert en suksess når du følger denne oppskriften.
Dette er en herlig varmende suppe som i tillegg er enkel og velsmakende. ingenting er bedre en kald vinterdag.
Dette er en av de lekreste kjøttgrytene som finnes. Høst lovord med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten à la Burgund, Boeuf bourguignon.