Lammeskanker er hot som bare det, og det er en svært velvillig råvare for den som liker å eksperimentere med smakstilsetninger. I denne retten kombineres marokkanske smaker med kinesisk teknikk.
Lammeskanker er hot som bare det, og det er en svært velvillig råvare for den som liker å eksperimentere med smakstilsetninger. I denne retten kombineres marokkanske smaker med kinesisk teknikk.
Har du rester etter julematen skal du lage denne deilige suppen. Poteter, jordskokk og det har igjen blir til en deilig rett. Og så får restene ben å gå på.
Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.
Fenalår kan brukes til mer enn et spekefat. Denne retten har du kanskje ikke forsøkt før. Her er oppskriften til fenalår med gulrot- og potettortilla.
Lag en deilig gresskarsuppe. Strandsnegler som du kan plukke selv i fjæra. De legger du på spyd over suppeskåla.
Lag en pannerett med egg og squash. Den er helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.