Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
Med denne oppskriften på Beef Wellington vil du garantert imponere middagsgjestene. Denne retten gjør seg godt på festbordet. Saftig indrefilet innbakt i sprø butterdeig smaker ikke annet enn fantastisk. Retten krever godt med tid og presisjon, men er noe alle kan få til. Vi garanterer at du vil høste lovord fra gjestene.
I denne drinken skal du faktisk bruke et helt egg. Det skal shakes sammen med cognac, portvin, likør og sukkerlake før isen kommer i.
Disse kjeksene smaker ekstra godt til kaffen eller teen. Samtidig som de er veldig fine å ta med seg på tur.
Denne mektige og mektig gode sjokoladekaken nytes helst i små biter. Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Perfekt for deg som egentlig ikke har tid å bake kake midt i uka.
Kombinasjonen av lettstekt breiflabb og krabbesmør er like forførende genial som den er enkel. Retten er kreert av Jon Aga på Vega Havhotell.
Du bruker kanskje buljongpulver eller terninger når du skal skalldyrkraft. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her oppskriften på hvordan du enkelt kan lage den selv.
Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac