Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kveite er manges favorittfisk. Når du baker den hel i ovnen og lager din egen skalldyrsaus blir det ren nytelse.
De første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.
Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.
Fredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?
Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.
Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
Du kan bruke rester av kjøtt - saltet eller røykt - det varmer godt for både kropp, sjel og lommebok.