Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Her får du en blåskjellrett som du absolutt blir mett av. Du skal blant annet gi skjellene følge av bacon.
I en pilaff brukes langkornet ris, og ikke rundkornet ris som til risotto. Dermed blir den ikke like "grøtaktig", men for all del, bruk den risen du har for hånden. For det er blåskjellskraften som gjør den viktigste jobben her.
Dette er en deilig fiskegryte. Passer utmerket å servere når du får venner eller familie på besøk.
Fiskefondue er en morsom rett å servere også når du får gode venner på besøk. Du kan virkelig sitte deg ned og kose deg sammen med gjestene.
Blåskjell og pommes frites en en belgisk klassiker som må prøves. Men blåskjellene smaker også fortreffelig uten.
Dette er en blåskjellpanne for deg som elsker øl. Det skal nemlig en hel flaske til når du damper skjellene. Gled deg.
Blåskjell kan varieres i det uendelige til tross for at grunnprinsippet er det samme. Her lager vi de kremet og har spinat til. Følg den enkle oppskriften du finner her.