Spansk festaften med Riojas legendariske viner
Gå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHold av den 14. november. En av "50 World Most Admired Wine Brands" kommer til Norge har med seg 8 spennende viner til deg!
Les hele sakenDen 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenNærmere Spania kommer du ikke. Bli med på en sjelden mulighet til å nyte essensen av spansk gastronomi og 4 deilige viner fra Familia Fernandez Rivera.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1955 fra det verdensberømte vinhuset Bodegas Faustino.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenGå ikke glipp av en smaking med noe av det ypperste fra Rioja gjennom hele 10 viner fra den tradisjonsrike produsenten CVNE med David Piera som guide.
Les hele sakenBli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
Les hele sakenDenne kvelden byr på bobler og rødt fra Castillo de Perelada satt til lekre, peruanske retter hos Aymara Peru.
Les hele sakenKatalonias svar på ostesandwichen er en gastronomisk drøm av fett og salt. Legger du til en rik hvitvin fra samme land har du en fest for ganen.
Les hele sakenBli med på en fascinerende reise gjennom Spanis vinlandskap sammen med Master of Wine, Mai Tjemsland.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken